9/10

Over ons

Welkom op onze webshop!

Wij zijn Onpaarschoenen.nl en wij verkopen mooie merkschoenen voor een betaalbare prijs. Hoe dit kan? Omdat wij alleen onpaar schoenen verkopen. Schoenen met een klein verschil in maat, maar een groot verschil in prijs.

Schoenenwinkels raken vaak duizenden schoenen kwijt door verkeerde leveringen of door diefstal. Vervolgens worden er paren gemaakt van de schoenen die overblijven. Zo ontstaan er schoenparen die iets verschillen in maat: onparen. Schoenenwinkels verkopen deze paren niet meer, net zoals schoenen die worden teruggebracht, echter te laat om nog in de winkel verkocht te kunnen worden. Al deze compleet nieuwe merkschoenen worden door de schoenenwinkels uiteindelijk gewoon weggegooid. Dat is niet alleen erg slecht voor het milieu, het is ook nog eens hartstikke zonde, toch? Dat vinden wij van Onpaarschoenen.nl dus ook!

Daarom trekken wij elke dag het land door in ons onparenbusje. Wij gaan langs allerlei goede schoenenzaken om de beste onpaar merkschoenen te vinden. De schoenen die we meenemen in ons onparenbusje gaan natuurlijk wel door een strenge selectie, want we willen alleen de allerbeste onparen verkopen. Retourparen worden door de deskundige handen van onze ervaren schoenmaker behandeld, zodat ook deze refurbished schoenen er perfect uit komen te zien. Zo zorgen wij ervoor dat mooie merkschoenen toegankelijk zijn voor iedereen.

Wij verkopen betaalbare schoenen van goede merken voor zowel mensen met als zonder een verschil in schoenmaat. Veel mensen weten niet dat hun voeten van grootte verschillen, omdat het soms maar een kleine ongelijkheid is. En daarom maakt het veel mensen ook niet uit dat hun schoenen iets van maat verschillen. Een halve maat scheelt namelijk maar 4 mm, een verschil dat je niet eens kunt zien, maar dus wel degelijk merkt in je portemonnee! En zo maken wij van Onpaarschoenen.nl elke dag weer honderden mensen blij. Onze leveranciers zijn opgelucht dat er eindelijk een milieuvriendelijke oplossing is gevonden voor de duizenden onparen en onze klanten zijn blij met mooie, nieuwe merkschoenen voor een leuke prijs! Lees hier meer informatie over ons merkenaanbod.

Ontdek onze onparen zelf op Onpaarschoenen.nl!

Onpaarschoenen.nl
Burgemeester Jacobstraat 3
7543 TK Enschede

Telefoonnummer: +31 6 11 42 33 77
E-mailadres: info@onpaarschoenen.nl
KvK-nummer: 64165434
Btw-identificatienummer: 855551082B01

Over ons